Monikäyttöiset vannesahanterät teollisuudelle

Tarjoamme monipuolisen valikoiman vannesahanteriä konepajoille, valimoille sekä metalli- ja rakennusteollisuudelle. Liikkeemme sijaitsee Turussa, mistä toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Turun alueella (15 km) toimitamme vannesahanterät perille rahtivapaasti.

Yhdellä puhelinsoitolla voit jättää tavaran hankkimisen meille. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Varastostamme saat heti mukaan Purevan katkaisu-, hioma- ja liuskalaikat sekä TAF-hiomatarvikkeet. Hyödynnä myös ostopalvelumme.

DoALL-vannesahanterät

Silencer Bi -metallivannesahanterä MPB M42 (306-sarja)

Vannesahanterä on erinomainen monikäyttöterä kaikille teräksille ja muille metalleille paitsi raudalle. Tuotesarja soveltuu putkille, profiileille, umpinaisille kappaleille ja nippusahaukseen. Vannesahanteräsarjan hammasprofiili on varustettu positiivisella teräkulmalla.

Penetrator M42 Bi -metallivannesahanterä (301-sarja)

Teräsarjan hammasprofiili on kaarimainen ja positiivisella teräkulmalla varustettu. Terä soveltuu kaikkien järeiden terästen sahaukseen. Se on erinomainen ruostumattomien ja haponkestävien putkien, palkkien ja profiilien sahauksessa.

Penetrator-vannesahanterä vaatii jalostetun hammasrakenteen vuoksi ehdottomasti terän sisäänajon. Sarja on suunniteltu isojen sarjojen sahaukseen: sahanopeus ja terän kulutuskestävyys on optimoitu.

Structur ALL Bi -metallivannesahanterä

Vannesahanterässä on hiottu positiivinen hammasmuoto, M43 kobolttia. Structur-vannesahanterää suositellaan putkille, profiileille ja nippusahaukseen.

Tuotekuvastot

Muita tuotteita

Pyydä tarjous tai tiedustele tuotteista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TMT Monitekniikka
Iso-Heikkiläntie 4
20200 TURKU

Y-tunnus:
Puh: 02 2511 556

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TMT Monitekniikka:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.