Monikäyttöiset vannesahanterät teollisuudelle

Tarjoamme monipuolisen valikoiman vannesahanteriä konepajoille, valimoille sekä metalli- ja rakennusteollisuudelle. Liikkeemme sijaitsee Turussa, mistä toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen. Turun alueella (15 km) toimitamme vannesahanterät perille rahtivapaasti.

Yhdellä puhelinsoitolla voit jättää tavaran hankkimisen meille. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Varastostamme saat heti mukaan Purevan katkaisu-, hioma- ja liuskalaikat sekä TAF-hiomatarvikkeet. Hyödynnä myös ostopalvelumme.

DoALL-vannesahanterät

Silencer Bi -metallivannesahanterä MPB M42 (306-sarja)

Vannesahanterä on erinomainen monikäyttöterä kaikille teräksille ja muille metalleille paitsi raudalle. Tuotesarja soveltuu putkille, profiileille, umpinaisille kappaleille ja nippusahaukseen. Vannesahanteräsarjan hammasprofiili on varustettu positiivisella teräkulmalla.

Penetrator M42 Bi -metallivannesahanterä (301-sarja)

Teräsarjan hammasprofiili on kaarimainen ja positiivisella teräkulmalla varustettu. Terä soveltuu kaikkien järeiden terästen sahaukseen. Se on erinomainen ruostumattomien ja haponkestävien putkien, palkkien ja profiilien sahauksessa.

Penetrator-vannesahanterä vaatii jalostetun hammasrakenteen vuoksi ehdottomasti terän sisäänajon. Sarja on suunniteltu isojen sarjojen sahaukseen: sahanopeus ja terän kulutuskestävyys on optimoitu.

Structur ALL Bi -metallivannesahanterä

Vannesahanterässä on hiottu positiivinen hammasmuoto, M43 kobolttia. Structur-vannesahanterää suositellaan putkille, profiileille ja nippusahaukseen.

Tuotekuvastot

Muita tuotteita

Pyydä tarjous tai tiedustele tuotteista!